12 مزایای شگفت انگیز آب انبه

12 مزایای شگفت انگیز آب انبه



در مورد خواص آب انبه چه می دانید؟ مصرف انبه و آب انبه فواید بسیاری دارد از جمله کاهش خطر ابتلا به سرطان، بهبود سلامت پوست و چشم، تقویت سلامت استخوان، کنترل دیابت و جلوگیری از یبوست وجود دارد، اما چیزهای بسیار بیشتری در مقایسه با آنچه که اولین بار به چشم می آید هست. در واقع گنجینه ای از مواد غذایی وجود دارد که مزه شگفت انگیزی دارند، پس چرا بیشتر آب میوه نمی نوشید؟ در این مقاله از بخش تغذیه به بررسی فواید آب انبه و خواص انبه می پردازیم.

انبه چیست؟

با توجه به درختان گرمسیری جنس مانگیفرا، انبه ها به صورت اختصاصی به عنوان بخشی از خانواده میوه های سنگی شامل آووکادو و هلو طبقه بندی می شوند. آنها اصالتا بومی کشورهای شرقی و جنوب شرقی آسیا بودند، اما امروزه به طور گسترده در سراسر جهان بومی شده اند. در واقع انواع مختلفی از انبه وجود دارد، اما هر کدام از آن ها به طور کلی نارنجی مایل به قرمز و یا حتی پوست سبز با مغز زرد گوشتی دارند. آب انبه به سادگی با فشرده سازی دستی یا ترکیب پالپ استخراج شده از میوه ساخته شده است تا یک نوشیدنی قوی و خوشمزه حاوی مقدار زیادی مواد مغذی ایجاد شود.

ارزش های غذایی انبه (هر فنجان، حدود 165 گرم)

  • کالری – 107
  • کل کربوهیدرات – 28 گرم
  • فیبر رژیمی 3 گرم 12٪ RDI
  • شکر – 24 گرم
  • ویتامین A- 1262 IU,25٪ RDI
  • ویتامین C- 46 میلی گرم 76٪ RDI
  • ویتامین E- 1.8 میلی گرم 9٪ RDI
  • ویتامین K – 6.9mcg 9٪ RDI
  • تیامین – 0.1 میلی گرم 6٪ RDI
  • ریبوفلاوین – 0.1 میلی گرم 6٪ RDI
  • نیاسین – 1.0 میلی گرم 5٪ RDI
  • ویتامین B6 – 0.2 میلی گرم11٪ RDI
  • اسیدفولیک – 23mcg 6٪ RDI
  • پانتوتنیک اسید – 0.3 میلی گرم 3٪ RDI
  • کلسیم – 16.5 میلی گرم 2٪ RDI
  • آهن – 0.2 میلی گرم
  • منیزیم – 14.8 میلی گرم 4٪ RDI
  • پتاسیم – 260 میلی گرم 7٪ RDI
  • مس – 0.2 میلی گرم 9٪ RDI
  • سلنیوم – 1 میکروگرم

فواید آب انبه برای سلامتی

۱. توانایی کمک به کاهش علائم آسم

مصرف مقدار زیاد ویتامین C همراه با بیوفلاونوئید های مختلف باعث کاهش تعداد حملات آسم و یا شدت آن می شود. انبه ها یک منبع غنی از ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی دیگر هستند که به نفع سیستم ایمنی بدن و بهبود علائم آسم کمک می کنند.

2. تقویت سلامت چشم

مصرف منظم آب انبه نه تنها منجر به بهبود وضعیت بصری و دید در نور کم می شود بلکه به کاهش آسیب دیدگی مرتبط با سن کمک می کند که به علت آسیب اکسیداتیو به طور طبیعی رخ می دهد. یکی از آنتی اکسیدان های خاصی که در آب انبه به نام زیکسانتین یافت می شود، به عنوان نوعی فیلتر برای نور آبی عمل می کند که به چشم ها بسیار آسیب می زند و می تواند به حفاظت از شما درمقابل از دست دادن بینایی کمک کند.

۳. تقویت سلامت استخوان

آب انبه منبع مهم ویتامین K است، مواد مغذی ضروری در کمک به بافت استخوانی برای رسیدن به تراکم مطلوب است. ویتامین K نیز نقش مهمی در حمایت از جذب کلسیم همراه با ویتامین D دارد و با احتمال کاهش شکستگی استخوان در زندگی همراه است. خواص آب انبه

۴. کاهش خطر ابتلا به سرطان

برای جلوگیری از سرطان، انبه ۱ ها یک منبع بسیار خوبی از بتاکاروتن هستند که ترکیبی از ویتامین A است که اغلب با هویج همراه است. هویج نیز یک منبع عالی از این مواد مغذی است 1، اما بسیاری آز آنها آب انبه را ترجیح می دهند تا به آنها کمک کند نیاز خود را برآورده کنند. بتاکاروتن نقش بسیار مهمی در کاهش احتمال ابتلا به سرطان های متعدد دارد، اما بیشترین وعده را در روده و پستان نشان می دهد. اعتقاد بر این است که آب انبه، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و دلیل آن نقش مهم آن در سرکوب فرآیندهای التهابی بیش از حد است که به تغییرات سرطانی منجر می شود.

۵. جلوگیری از یبوست

تهیه آب انبه (هر نوع دیگری آب میوه برای آن ماده) بصورت مخلوط همیشه بهتر از گرفتن آب آن میوه است، زیرا شما قادر به حفظ تمام فیبر مورد استفاده برای تهیه آب میوه هستید. انبه ها، منابع خوبی از فیبر قابل حل و غیرقابل حل هستند. رژیم های غذایی حاوی مقادیر فراوان فیبر، احتمال تجربه یبوست را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند، با سرعت بخشیدن به حمل مواد زائد از طریق روده بزرگ و همچنین به دلیل اینکه فیبر با نگه داشتن آب در خود، مدفوع را بطور موثری نرم می کند.

6. کنترل دیابت

انبه در صورتی که دیابت داشته باشید، کاملا کنار گذاشته نمی شود، چون در نگاه اول ممکن است به نظر برسد که آب میوه مقدار زیادی کالری دارد. این امر درست است، هم چنین دارای مقدار قابل توجهی فیبر است که می تواندمقدار قند موجود در آن را جبران کند. در واقع، آب انبه، انسولین یا سطح قند خون را به اندازه مصرف نوشابه گازدار افزایش نخواهد داد و حتی با بهبود عملکرد انسولین و کنترل گلوکز همراه است. با این حال، حرف مهم این است که باید اعتدال را رعایت کنید. بیش از حد افراط نکنید و روزانه چند لیوان آب انبه بنوشید. ناگریز ضرر بیشتری نسبت به سودش خواهید کرد.

7. بهبود سلامت پوست

برای سال ها انبه در فرهنگ قومی، در زمینه زیبایی پوست و مو جایگاه ویژه ای به خود اختصاص داده اند. شما همچنین احتمالا در مورد این موضوع نیز اطلاعاتی دارید اما به طور خاص نمی دانید چرا؟ آب انبه حاوی مقادیر زیادی ویتامین A و C می باشد و می تواند به کاهش آسیب خورشید به پوست، حفظ کیفیت پوست کمک کند و همچنین تولید کلاژن طبیعی بدن را افزایش می دهد. کاهش تولید کلاژن یکی از عواملی است که باعث ایجاد پیری زودرس پوست می شود و توضیح می دهد که چرا محصولات حاوی کلاژن و عوامل ضدپیری که به بازار عرضه می شوند، دارای یک صنعت چند میلیارد دلاری هستند. پول خود را پس انداز کنید و تنها مقدار بیشتری آب انبه مصرف کنید.

8. کمک به حفظ فشار خون بهینه

آب انبه، منبع خوب پتاسیم، یک ماده معدنی الکترولیتی ضروری است که اتساع رگ های خونی را تسهیل می کند و همچنین حفظ تعادل مایع را تضمین می کند. سدیم بر ذخیره آب تاثیر می گذارد و به نوبه خود سبب افزایش حجم خون و افزایش فشار خون می شود. عروق خونی نیز تحت تاثیر سدیم قرار دارد. پتاسیم می تواند اثر عکس هم داشته باشد، به همین دلیل به عنوان متعادل کننده ضروری دیده می شود.

9. بهبود سلامت قلب و عروق

تعادل فشار خون یکی از جنبه های سیستم قلبی عروقی سالم است، اما آب انبه نیز به لطف محتوای فیبر به حفظ تعادل کلسترول کمک می کند و همچنین اکسیداسیون اسیدهای چرب را کاهش می دهد و پس از آن باعث انسداد در رگ های خونی می شود. مزایای انبه و آب انبه

10. افزایش بالروری و سلامت جنسی

سلامت اسپرم تحت تاثیر عوامل رژیم غذایی و محیطی قرار دارد و اکسیداسیون تاثیر منفی روی آنها دارد. آب انبه حاوی ویتامین E و مجموعه ای از مواد مغذی ضد التهاب دیگری است که از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. درترکیب با پتاسیم که می تواند جریان خون و مزایای سلامتی باروری انسان را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.

11. سیستم ایمنی را تقویت می کند

با کمک به دفاع از بدن در برابر آسیب های اکسیداتیو، آب انبه به طور غیر مستقیم به سیستم ایمنی کمک می کند. فیبر محلول در روده ها نیز به عنوان یک مکمل غذایی برای باکتری های پروبیوتیک عمل می کند که بخش مهمی از سیستم ایمنی بدن است.

12. متعادل کردن pH

آب انبه، برای متعادل سازی pH، به منظور اصلاح شرایط مشخص شده با تولید بیش از حد اسید معده، یا به منظور بهبود سلامت به طور کلی به دلیل بار اسید سنگین بسیار مفید است. گفته می شود که بسیاری از عفونت ها و حتی سرطان تحت شرایط اسیدی رشد می کنند، بدن به طور ایده آل تلاش می کند که در PH طبیعی که کمی قلیایی است، باشد. بله؟ تابحال آب انبه نخورده اید؟ ما مطمئنیم بعد از خواندن مزایای انبه بیشتر به آن اهمیت می دهید. آب انبه واقعا یکی از بهترین محصولات طبیعی ارائه شده برای ما است.

بهروز
مدیر وبسایت مجله اوج صدا - برنامه نویس آزاد هستم که در طراحی وبسایت های و اسکریپت های مختلف برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس شروع به فعالیت کرده ام از نمونه کارهای من میتوان به یک افزونه در مخزن وردپرس و پوسته پرشین هیرو اشاره کرد. در صورتی که نیازمند طراحی وبسایت – اسکریپت – ویرایش کد وبسایت یا اسکریپت – ایجاد تغییرات در وبسایت و غیره… هستید میتوانید با من در ارتباط باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© کپی رایت 2019، تمام حقوق برای مجله اوج صدا محفوظ است.