روش حذف اکانت فیس بوک + حذف اکانت فیس بوک به صورت دائمی

روش حذف اکانت فیس بوک + حذف اکانت فیس بوک به صورت دائمی

همانطور که می دانید فیسبوک یکی از محبوب ترین و پراستفاده ترین شبکه های اجتماعی است که در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد و هم اکنون با داشتن بیش از ۱ میلیار کاربر پر جمعیت ترین شبکه ارتباطی دنیا می باشد.حتی...

همانطور که می دانید فیسبوک یکی از محبوب ترین و پراستفاده ترین شبکه های اجتماعی است که در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد و هم اکنون با داشتن بیش از ۱ میلیار کاربر پر جمعیت ترین شبکه ارتباطی دنیا می باشد.حتی با وجود تحریم در ورود به این شبکه برای کاربران ایرانی، فیسبوک همواره در کشور عزیزمان طرفداران بسیاری داشته است. پاک کردن اکانت فیسبوک به دو صورت موقت و دائمی انجام پذیر است. در نوع اول، این امکان به شخص داده می‌شود تا دوباره حساب کاربری‌اش را با تمامی اطلاعات موجود بازیابی کند. اما با حذف دائمی اکانت، قابلیت بازگردانی آن وجود نخواهد داشت.

مراحل حذف موقت اکانت فیس بوک (دی اکتیو کردن)

اما اگر به صورت موقتی قصد دارید اکانت خود را غیرفعال کنید و احتمالا در آینده به این شبکه اجتماعی پر طرفدار برگردید، بهترین گزینه استفاده از قابلیت دی اکتیو کردن یا حذف اکانت فیس بوک به طور موقت می باشد. با این اقدام، اکانت فیس بوک شما برای مدتی دلخواه که توسط شما تعیین می شود، غیرفعال شده و دوستانتان و سایر افراد قادر به مشاهده پروفایل و سایر فعالیت های گذشته شما نخواهند بود. برای حذف اکانت فیس بوک خود به صورت موقت می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید.

ابتدا وارد اکانت فیس بوک خود شده و به منوی تنظیمات یا Setting برنامه بروید. در این بخش در پنل سمت چپ گزینه Security یا امنیت را انتخاب نمایید.

آموزش نحوه حذف اکانت فیس بوک

در صفحه ای که باز شده است، به دنبال گزینه Deactive your account گشته و روی ان کلیک کنید.

آموزش نحوه حذف اکانت فیس بوک

پس از انتخاب گزینه فوق، در صفحه جدید از شما سوالی در رابطه با دلیل حذف اکانت فیس بوک پرسیده می شود که می توانید به دلخواه یک گزینه را انتخاب کنید. به عبارت ساده تر، همانند تصویر زیر عمل کنید تا به سریعترین روش ممکن بتوانید اکانت فیس بوک خود را غیرفعال نمایید.

آموزش نحوه حذف اکانت فیس بوک

در صفحه بعدی تعداد روزهایی که قصد دارید اکانت خود را تا آن مدت غیرفعال کنید را مشخص کرده و سپس گزینه Deactivate را انتخاب نمایید و در پایان در پنجره جدیدی که برایتان باز می شود، پسورد ورود به اکانت خود را دوباره وارد کرده و گزینه Deactivate Now را انتخاب نمایید.

آموزش نحوه حذف اکانت فیس بوک

همانطور که گفتیم همانند حذف اکانت تلگرام دلایل فراوانی وجود دارد که بخواهیم اکانت فیس بوک خود را پاک کنیم. ممکن است به دلیل استفاده نکردن طولانی مدت تصمیم به حذف اکانت فیس بوک خود گرفته باشیم و یا به دلیل اینکه دیگر قصد استفاده از آن را به طور کلی نداریم. به هر حال به هر دلیلی که بخواهیم اکانت فیس بوک خود را برای همیشه پاک کنیم، روشی برای این کار وجود دارد که در ادامه به بررسی این روش می پردازیم.

برای حذف اکانت فیس بوک خود برای همیشه باید در نظر داشته باشید که اکانت شما پس از اقدام به حذف، به مدت 14 روز همچنان در حالت استندبای قرار می گیرد تا در صورتی که از این امر پشیمان شده باشید، بتوانید اکانت خود را بازیابی نمایید. این بازیابی بسیار ساده بوده و تنها کافی است قبل از اتمام مهلت 14 روزه، یک بار سعی کنید به اکانت فیس بوک خود متصل شوید.پس از انجام این امر، عملیات حذف اکانت فیس بوک شما به حالت تعلیق درآمده و لغو می گردد. پس توجه داشته باشید که اگر واقعا مایل به حذف اکانت خود هستید، پس از طی مراحل مربوطه، تا 14 روز به هیچ وجه به اکانت خود متصل نشوید.

اما همانطور که شاید بدانید، در همان ابتدا که قصد ثبت نام در فیس بوک را داریدف به شما هشداری در رابطه با همیشگی بودن اکانت فیس بوک داده شده است. به عبارت ساده تر، شما هرگز قادر نخواهید بود اطلاعات بایگانی شده خود را از روی سرور های فیس بوک پاک کنید و این مورد، امری نشدنی است. تنها عملی که با حذف اکانت فیس بوک برای همیشه اتفاق می افتد این است که اکانت شما کاملا به حالت مسدود شده خواهد رفت و دیگر شما قادر به برقراری ارتباط با آن نخواهید بود. به هر حال تا همین حد هم برای کسانی که قصد دارند در محیط فیس بوک هیچ رکورد ثبت شده ای برای دیگران نداشته باشند، کافی است. به عبارت دیگر هنگامی که شما اقدام به حذف اکانت فیس بوک خود می نمایید، تمامی اطلاعات شما از فیسبوک ناپدید شده و دوستانتان دیگر قادر به مشاهده پروفایل و فعالیت های شما در فیس بوک نخواهند بود.

حذف اکانت فیس بوک به صورت دائمی

حذف اکانت فیس بوک به صورت دائمی فرآیند آسانی بوده و به طی مراحل زیادی نیاز ندارد.

برای پاک کردن اکانت فیسبوک خود به صورت همیشگی، وارد صفحه مخصوص حذف اکانت شوید. در صورتی که از حساب کاربری خود خارج شده‌اید، اطلاعات مورد نیاز را وارد کرده و در صفحه جدید با نمایش پیغام، بر روی دکمه آبی رنگ Delete My Account کلیک کنید. با انتخاب این گزینه از شما خواسته می‌شود تا رمز عبور و کد نمایش داده شده را وارد نمایید. با به پایان رساندن این مراحل، اکانت شما حذف خواهد شد.

owj seda

البته این موضوع را در نظر داشته باشید که با این کار، حساب کاربری به مدت دو هفته در حالت غیرفعال قرار گرفته و امکان بازگردانی آن برای کاربر وجود دارد. در صورتی که پس از طی این دو هفته وارد حساب کاربری نشوید، اکانت‌تان به صورت دائمی حذف خواهد شد.

پیش از حذف اکانت فیس بوک به صورت دا‌ئمی بهتر است به نکات زیر هم توجه کنید:

  • این امکان در اختیار کاربر قرار گرفته تا به جای حذف دائمی اکانت فیسبوک، آن را به صورت موقت غیر فعال کند. برای این کار وارد مسیر Setteings > General > Manage your account شده و از آنجا بر روی Deactivate your account کلیک کنید. برای فعال سازی مجدد اکانت تنها کافی است یک بار وارد حساب کاربری خود شوید.
  • شما می‌توانید از داده‌های خود مانند تصاویرتان در فیسبوک پشتیبانی گرفته و پس از آن حساب کاربری خود را حذف کنید. برای این کار می‌توان از بخش تنظیمات اکانت کاربری و انتخاب گزینه Start My Archive اقدام کرد.
  • در صورتی که به تازگی مراحل حذف اکانت را طی کرده‌اید، تا دو هفته این فرصت به شما داده می‌شود تا در صورت پشیمانی با Log in شدن، پاک شدن دائمی حساب کاربری را کنسل کنید.
  • در صورت حذف دائمی حساب کاربری فیسبوک و بعد از طی 14 روز فرصت پشیمانی، هیچ راهی برای بازگرداندن اکانت وجود نخواهد داشت.
  • با حذف اکانت، برخی فعالیت‌ها مانند پیام‌های ارسالی، همچنان برای دیگر کاربران باقی می‌ماند.

امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای مجله اوج صدا محفوظ است