ایا ظروف پلاستیکی سرطان زا است ؟ + خطر استفاده از ظروف پلاستیکی

ایا ظروف پلاستیکی سرطان زا است ؟ + خطر استفاده از ظروف پلاستیکی

از ظروف پلاستیکی سرطان زا چه میدانید؟ امروزه استفاده از ظروف پلاستیکی به شدت افزایش یافته است. پژوهشگران در این زمینه به استفاده کنندگان از این ظروف هشدار داده اند. چون غذاخوردن در این قبیل...

از ظروف پلاستیکی سرطان زا چه میدانید؟

امروزه استفاده از ظروف پلاستیکی به شدت افزایش یافته است. پژوهشگران در این زمینه به استفاده کنندگان از این ظروف هشدار داده اند. چون غذاخوردن در این قبیل ظروف ریسک ابتلا به سرطان را در مصرف کنندگان افزایش میدهد.

در عصر ما تقریبا همه افراد از همان بدو تولد در شرایطی رشد و زندگی می‌کنند که اطرافشان مملو از  لوازم و مواد پلاستیکی است اما تقریبا هیچ‌گاه به تبعات منفی آن توجه نمی‌کنند.

اکنون وضعیت و محیط زندگی تغییر کرده است و دیگر بشر در جهانی پاک و سالم زندگی نمی‌کند. در محیط زندگی انسان‌ها مواد سمی وجود دارند؛ آبی که مصرف می‌شود، غذایی که خورده می‌شود و حتی هوای تنفسی آلوده است.

اگر جفت در رحم مادر مورد بررسی قرار گیرد مشخص می‌شود که بیش از ۳۰۰ یا ۴۰۰ ماده سمی در بدن مادر وجود دارد. وجود این مواد نشان می‌دهد که هر نوزادی با مواد سمی متولد می‌شود. درست است که امکان تغییر کامل محیط پیرامون زندگی وجود ندارد اما با اقداماتی می‌توان قرار گرفتن در معرض مواد سمی را کاهش داد.

سازمان غذا و داروی آمریکا تایید کرده است مواد پلاستیکی هنگامیکه در معرض حرارت قرار می‌گیرند ۵۵ تا ۶۰ ماده شیمیایی مختلف تولید می‌کنند. زمانیکه غذا داخل ظروف پلاستیکی گرم شوند، مواد شیمیایی مختلفی با مواد غذایی ترکیب می‌شوند. مصرف چنین خوراکی‌هایی موجب عدم تعادل هورمونی می‌شود و مشکلاتی را برای سلامتی از جمله خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها را به همراه دارد.

به گزارش ایندیاتایمز، همچنین می‌توان پیش از نوشیدن آب‌ بسته‌بندی، آب موجود در بطری‌های پلاستیکی به ظروف شیشه‌ای منتقل کرد. علاوه بر این لازم است مواد خوراکی در ظروف شیشه‌ای نگهداری شود.

آيا گرم كردن غذا در ظروف پلاستيكی سرطان زا است؟

استفاده از پلاستیک برای حمل مواد غذایی از نظر سلامت و بهداشت اقدام خطرناکی است، زیرا این کار باعث شده تا مواد شیمیایی خطرناک در پلاستیک در محیط آزاد شود.

هنگام استفاده از کیسه‌های پلاستیک برای نان و مواد غذاییداغ رادیکال‌های آزاد و مواد سمی ظروف پلاستیک و حتی کیسه‌های پلاستیکدر محیط آزاد شده و این مسئله باعث شده در طولانی مدت افراد دچار سرطان‌های مختلفی شوند.

هنگامی که از ظروف پلاستیکی برای حمل مواد غذایی داغ استفاده می‌شود خطر انتقال آلودگی‌های محیطی به این مواد افزایش می‌یابد و در نتیجه افراد دچار بیماری‌های گوارشی می شوند.

مواد پلاستیکی مدت زمان طولانی در محیط باقی می‌ماند و تجزیه آن‌ها به سختی انجام شده و همین مسئله باعث شده تا بهداشت و سلامت مردم به خطر بیافتد.

کیسه‌های پلاستیکی که مواد داغ را در آن نگهداری می‌کنند باعث ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی خطرناک در محیط شده و همین موضوع سلامت غذا را به خطر می‌اندازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای مجله اوج صدا محفوظ است